ЗВЕРНЕННЯ АРХІЄПИСКОПА ТЕРНОПІЛЬСЬКОГО І БУЧАЦЬКОГО ТИХОНА

«З Богом учинимо ми подвиг, і він розтопче противників наших» (Пс. 108,14).

Захист Батьківщини – це право і обов’язок кожного свідомого та відповідального громадянина.

Заради мирного і щасливого майбутнього поколінь звертаюся до всіх людей доброї волі із закликом стати на захист нашої Неньки-України від неоголошеної російської війни.

В цей непростий час ми не повинні піддаватися паніці, а дати гідну відсіч ворогу.  

Пам’ятаймо, що ворог не тільки є зовнішній, але й внутрішній влаштовуючи по всій нашій Батьківщині різні диверсії.

Закликаю усіх до посиленої молитви за захисників, які в цей важливий для України час перебувають на передові у боротьбі з агресором. Подбати про людей з інвалідністю та допомогти людям похилого віку перейти у сховище на випадок повітряної тривоги. Особливо закликаю прийняти у свої домівки евакуйованих українців.

Надзвичайно і важливо в цей доленосний момент підтримувати порядок, виконувати розпорядження державної та військової влади України дотримуючись злагоджених дій.

В тернопільському головному кафедральному храмі Різдва Христового (вул. Руська, 22), храмі Воздвиження Чесного Хреста Господнього (вул. Над Ставом, 16), храмі Успіння Пресвятої Богородиці (вул. Бережанська, 44Б), як і в інших храмах міста кожного дня звершуються молитви за воїнів і Україну та у випадку повітряної тривоги населення Тернополя може скористатися церквами не тільки як домом молитви, але й бомбосховищем.

«Душу й тіло ми положим за нашу свободу, і покажем, що ми, браття, козацького роду».

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.