Архієпископ Тихон очолив чин похорону над загиблим Воїном-Героєм Володимиром Боберським

У Великий Четвер, 21 квітня 2022 року, у с. Дарахові Микулинецької територіальної громади відбувся чин похорону над військовослужбовцем Збройних Сил України Володимиром Боберським, який віддав своє життя захищаючи свободу і Незалежність України від російського окупанта внаслідок жорстоких боїв 1 квітня 2022 р. біля м. Мар’їнки, Донецької області. Очолив чин похорону архієпископ Тернопільський і Бучацький Тихон у співслужінні обласного благочинного єпархії митрофорного протоієрея Володимира Якубишина, настоятеля Дарахівського Свято-Успенського храму митрофорного протоієрея Степана Суканця та місцевого духовенства. Відати шану та провести в останню путь новопреставленого Воїна-Героя прийшли його рідні, друзі, товариші по службі та жителі краю. Поховали загиблого захисника України на місцевому цвинтарі.

Володимир народився 24 липня 1981 р., в селі Лопушанка Турківського району Львівської області, проживав в с. Дарахів Микулинецької територіальної громади.

Був на майдані з перших днів 2014 року та в АТО Донецької області.

Два тижні був у Польщі на роботі, а з початком повномасштабного вторгнення в Україну одразу ж повернувся додому та вступив до лав ЗСУ.

У загиблого залишилася дружина Галина та дворічний син Дем’янчик.

Низький уклін захиснику України!

Вічна пам’ять Герою! Слава Україні!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.